Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Exena S3 veiligheidsschoenen

De Exena S3 veiligheidsschoenen zijn veiligheidsschoenen die EN ISO 20347:2011 gecertificeerd zijn. De S3 werkschoenen zijn schoenen zonder een beschermende neus. Deze veiligheidsschoenen zijn aanvullend antistatisch , hebben anti-schok protectie in de hiel en zijn waterafstotend. Daarnaast beschikken deze schoenen over perforatieweerstand, een slijtvaste zool en weerstand tegen koolwaterstoffen. Exena heeft werkschoenen die naast de belangrijke veiligheid ook beschikken over een hoog loop- en draagcomfort. De voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Daarom is het super belangrijk om de correcte werkschoenen te kiezen voor u en uw medewerkers. De S3 werkschoenen zijn ideaal voor werk in de bouw, agrarische sector, metaal, voedselproductie en nog veel meer!
9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 27 van 27 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 27 van 27 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

Veiligheidsschoenen S3

Exena heeft S3 veiligheidsschoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Doordat er de laatste jaren steeds meer nadruk is komen liggen op het uiterlijk en het loopcomfort van de werkschoenen, is er de laatste jaren ook meer aandacht gekomen voor damesschoenen. Daarom heeft Exena naast echte heren werkschoenen ook dames en uniseks werkschoenen. De uniseks veiligheidsschoenen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De werkschoenen van Exena hebben een brede maatvoering en gaan van schoenmaat 35 tot en met 48. Hierdoor zullen er altijd geschikt werkschoenen tussen zitten voor u en uw medewerkers. De werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar.

S3 werkschoenen bestellen

De S3 Exena werkschoenen kunt u makkelijk en snel online bestellen. De combinatie van schokdemping in de hak en een antistatische-, onpenetreerbare veiligheidszool maakt de S3 werkschoenen geschikt voor het zwaarste werk. Het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen is niet makkelijk en is gebaseerd op de risico’s waarmee men in de specifieke werkomstandigheden te maken kan krijgen. Het is erg belangrijk om de werkschoenen zorgvuldig te onderhouden om de beschermende eigenschappen van de schoenen te kunnen waarborgen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.