Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Exena S2 veiligheidsschoenen

Exena S2 veiligheidsschoenen zijn werkschoenen die EN ISO 20346:2011 gecertificeerd zijn. De S2 veiligheidsschoenen zijn een van de populairste werkschoenen. De Exena S2 werkschoenen zijn veiligheidsschoeisel voorzien van een beschermende neus met een maximale impact van 100 joules. Deze categorie werkschoenen is bestand tegen een maximale druk van 10.000 Newton. De S2 werkschoenen zijn olie- en waterbestendig. Ook beschikt deze schoen over een anti-penetratiezool, zodat uw voeten beschermd zijn tegen scherpe voorwerpen. Daarnaast beschikken de S2 werkschoenen ook over antistatische eigenschappen en een gesloten hiel. De S2 werkschoenen zijn dus gelijk aan de S1 werkschoenen, maar de S2 werkschoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water en zijn dus waterafstotend.
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

Exena veiligheidsschoenen

Mensen kunnen het beste werken wanneer ze beschikken over de juiste veiligheidsuitrusting, goed beschermd zijn en zich goed voelen. De veiligheid van uw medewerkers komt altijd op de eerste plaats. Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze komen bijna dagelijks in contact met gevaarlijke situaties die makkelijk vermeden kunnen worden door het dragen van een paar veiligheidsschoenen. Daarom is het extra belangrijk om de juiste veiligheidsschoenen te kiezen. Het kiezen van de correcte veiligheidsschoenen is niet eenvoudig en moet gebaseerd zijn op de risico’s waarmee men in specifieke werkomstandigheden te maken kan krijgen. De Exena werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar.

S2 werkschoenen bestellen

De S2 werkschoenen kunnen makkelijk en snel online besteld worden. De schoenen kunnen besteld worden in de schoenmaten 35 tot en met 48. Exena beschikt over een ruim aanbod aan S2 werkschoenen. U vindt bij ons schoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor zal er zeker een geschikt paar werkschoen voor u en uw medewerkers tussen zitten! De veiligheidsschoenen moeten zorgvuldig onderhouden worden om de beschermende eigenschappen te waarborgen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!