Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Exena S1 veiligheidsschoenen

De Exena S1 veiligheidsschoenen zijn EN ISO 20345:2011 gecertificeerd. Deze veiligheidsschoenen zijn voorzien van een beschermende neus met een maximale impact van 200 joules. Verder zijn de schoenen bestand tegen een maximale druk van 15.000 Newton. De veiligheidsschoenen zijn antistatisch en hebben een anti-schok protectie in de hiel. Ook hebben de schoenen weerstand tegen koolwaterstoffen. In het assortiment van de S1 schoenen vindt u ook S1P werkschoenen. Deze schoen voldoet aan dezelfde eisen als de S1 werkschoen, maar heeft ook een tussenzool die penetratie voorkomt. De S1P werkschoenen zijn vooral geschikt voor de mensen die binnen werken met het gevaar dat ze op een spijker of schroef gaan staan. De schoenen kunnen besteld worden in een brede maatvoering van maat 35 tot en met 48.
9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

S1 veiligheidsschoenen

S1 veiligheidsschoenen zijn een essentieel onderdeel van uw werkkleding en garanderen dat u uw werkdag goed doorkomt. De veiligheidsschoenen van Exena beschermen de tenen van de drager tegen letsel door vallende voorwerpen en verbrijzeling bij gebruik in potentieel gevaarlijke industriële en commerciële omgevingen. Exena is een schoenenfabrikant uit de regio Marche in Italië. Exena heeft de focus op veiligheidsschoenen veranderd door een ethische visie op veiligheidsschoenen te introduceren. De Exena S1 werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heeft Exena ook speciale veiligheidsschoenen die in een eco variant te verkrijgen zijn. Deze eco werkschoenen worden gemaakt van textiel dat bestaat uit 100% gerecycled PET-materiaal.

Werkschoenen bestellen

De Exena S1 werkschoenen makkelijk en snel online besteld worden. De schoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar. De functionele aspecten van de werkschoenen staan bij Exena voorop. Bij veiligheidsschoenen is het altijd belangrijk om te kiezen voor schoenen die qua model en maat passen bij uw specifieke beschermingseisen. De schoenen voldoen aan de aangegeven veiligheidseisen wanneer ze op de juiste manier gedragen worden. Om de beschermende eigenschappen te waarborgen, is het daarnaast van belang dat de schoenen zorgvuldig onderhouden worden. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.